Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Dr. Veysel Tiryaki, makam koltuğunu devretti

Altındağ'da, 23 Nisan geleneği bu yıl da yaşatıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Elif Duru Savsa'ya devretti.

photo

Devir teslim törenine, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım ve Sakalar İlkokulu Müdürü Cemil Çakır da katıldı. Elif Duru'nun makam koltuğunu devralmasının ardından, ilk icraatı hayvan hastanelerinin ve barınaklarının iyileştirilmesi için talimat vermek oldu.

Minik Başkan Elif Duru, makam koltuğuna oturduktan sonra Altındağ'daki hayvan barınakları hakkında bilgi almak için Veteriner İşleri Müdürü Emre Çınar'ı aradı. Daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Çetin ile iletişime geçerek, çocuklara ve gençlere yönelik projeler hakkında bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan ile yaptığı telefon görüşmesinde ise Altındağ'ın tarihi dokusunun korunması için eski yapıların onarılması talimatını verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, minik Elif'e geleceğin teminatı olan çocukların her daim yanlarında olacaklarını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Minik Başkan Elif Duru Savsa, makamı tekrar Dr. Veysel Tiryaki'ye devrettikten sonra, küçük bir hediye alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber 177 kez okundu - Son Güncelleme: 28.04.2024 16:54:59

Yorumlar

Dr. Veysel Tiryaki, makam koltuğunu devretti haberi ile ilgili yazılan yorumlar