Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Altındağlı sporcular, madalya avcısı kimliklerini bir kez daha kanıtladılar

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün boksörleri, '23 Nisan Ankara İl Birinciliği ve Karma Boks Turnuvası'nda gösterdikleri performansla 6 madalya kazanarak adlarından söz ettirdiler.

photo

Altındağlı genç sporcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen turnuvada dikkatleri üzerlerine çekti. Kemal Sonunur Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalardan altı madalyayla dönmeyi başaran sporcular, şampiyonanın da gözdesi oldu.

Antrenörleri Osman Emre Kuzu, sporcuları zorlu müsabakalara hazırlarken onların hayallerine ortak oluyor ve boks arenasında başarı elde etmeleri için ellerinden geleni yapıyor. Önümüzdeki Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için de hazırlıklar sürerken, hedefleri Altındağlı çocukları Milli Takım'a kazandırmak ve uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etmek.

Yunus Emre Aydın, 60 kiloda rakiplerini yenerek birincilik madalyasını kazanmanın mutluluğunu yaşarken, azim ve çalışmanın önemini vurguluyor. Göktuğ Kaçaran da başarıyı yakalamak için disiplinli çalışmanın ve emeğin gerekliliğini vurguluyor. Veysel Can Lafçı ise babasının desteğiyle spora başladığını belirtiyor ve Türkiye Şampiyonası'nda ülkeyi temsil etmeyi hedefliyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını ve onlara olan güvenlerinin tam olduğunu ifade ediyor. Spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğini vurgulayarak, gençlerin başarılarıyla Altındağ'ı sporun başkenti yapmayı hedefliyor.

Bu haber 463 kez okundu - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:21:35

Yorumlar

Altındağlı sporcular, madalya avcısı kimliklerini bir kez daha kanıtladılar haberi ile ilgili yazılan yorumlar