Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

BBP Genel Başkanı Destici, Altındağ'da Düğüne Katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Altındağ'da düzenlenen bir düğüne katılarak nikah şahitliği yaptı. Destici, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz'ün oğlu Murat Gürbüz ve Gamze Aykaç çiftinin düğününde yer aldı.

photo

Tören, Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi ve nikah, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından kıyıldı.

Veysel Tiryaki, törende çiftin nikahını kıyarak evlilik cüzdanını Gamze Aykaç'a verdi. Tiryaki, çiftin mutlu ve huzurlu bir evlilik sürdürmeleri dileğinde bulunarak, evliliğin kutsallığını vurguladı. Tiryaki'nin ardından konuşan BBP Genel Başkanı Destici, evliliğin toplumun temel taşı olduğunu belirtti ve çifti tebrik etti.

Destici, daha önce katıldığı düğünlerde çiftlere çocuk konusunda "Gönüllerine göre, Cenabıhakk'ın takdir ettiği miktarda olsun." dediğini hatırlatarak, son zamanlarda çocuk yapma oranlarının düştüğüne dikkat çekti. TÜİK verilerine göre nüfusun azaldığını belirten Destici, "Maalesef nüfusumuz artmıyor, eksiye doğru gidiyor. Bunun için artık en az 4 çocuk yapmak bir Türk evladı için farz-ı kifaye olmuştur. Hanımefendi kızımız da herhalde bu sözlerimize katılacaktır diye düşünüyorum ve cinsiyette yine gönüllerince olacak 4 evladı Cenabıhak bu gençlerimize nasip etsin diyorum." şeklinde konuştu.

Düğünde, çifti yalnız bırakmayan diğer önemli isimler de vardı. Anayasa Mahkemesi üyesi Selahaddin Menteş, önceki dönem Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve eski milletvekillerden Miraç Akdoğan da nikah şahitliği yaptılar.

Düğüne, BBP parti yöneticileri ve üyeleri de katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Tören boyunca, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde misafirler ağırlandı ve çiftin en mutlu günlerinde yanlarında bulunmanın sevincini yaşadılar.

Altındağ'da gerçekleştirilen bu özel tören, hem BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin hem de Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin katkılarıyla unutulmaz anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Tiryaki'nin nikahı kıydığı çift, yakınlarının ve dostlarının huzurunda hayatlarını birleştirirken, Destici'nin samimi ve içten dilekleriyle daha da anlam kazandı. Bu özel gün, Altındağ Kültür Sarayı'nda sevgi, mutluluk ve birliktelik dolu anılarla hatırlanacak.

Bu haber 189 kez okundu - Son Güncelleme: 25.05.2024 00:17:01

Yorumlar

BBP Genel Başkanı Destici, Altındağ'da Düğüne Katıldı haberi ile ilgili yazılan yorumlar