Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Altındağlı Minik Judoculardan Büyük Başarı: 22 Madalya ile Döndüler

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün minik judocuları, Kırıkkale'de düzenlenen 'Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 22 madalya kazanan minik sporcular, müsabakaların yıldızı oldu.

photo

Altındağlı minik judocular, Kırıkkale'deki şampiyonada üstün performans sergileyerek madalyaları rakiplerine kaptırmadı. Yaklaşık 500 sporcunun katıldığı ve 10 ilden katılımın olduğu müsabakalarda, Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün judocuları büyük bir başarı elde etti. Süper Minikler kategorisinde yarışan sporcular, 8 altın, 8 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak toplamda 22 madalya ile yarışları tamamladı.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, minik sporcuların bu başarısından duyduğu gururu dile getirdi. "Sporcularımız yarışlarda rakiplerine madalya bırakmadı. 8 birincilik, 8 ikincilik ve 6 üçüncülük madalyası alarak bizleri gururlandırdı. Sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük emek sarf eden hocalarını tebrik ediyorum. Her zaman sporcularımıza destek olacağız," ifadelerini kullandı.

Bu başarı, Altındağ'ın minik judocularının ne kadar yetenekli ve azimli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu haber 300 kez okundu - Son Güncelleme: 23.05.2024 09:17:51

Yorumlar

Altındağlı Minik Judoculardan Büyük Başarı: 22 Madalya ile Döndüler haberi ile ilgili yazılan yorumlar