Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Altınköy Açık Hava Müzesi Tadilatı Yakında Tamamlanıyor

Ankara'nın tarih ve kültür mirası olan Altınköy Açık Hava Müzesi, Altındağ Belediyesi'nin başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin liderliğinde hızla tamamlanan tadilat çalışmaları sonrasında tekrar ziyarete açılmaya hazırlanıyor.

photo

Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altınköy Açık Hava Müzesi'ndeki tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Tiryaki, müzenin tarih ve kültür tutkunları tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Çalışmalarımızı en hızlı şekilde bitirip vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği, şehir hayatından uzaklaşarak rahat bir nefes aldığı ve 100 yıl öncesinin köy hayatını deneyimlediği Altınköy Açık Hava Müzemizi, en yakın zamanda hizmete açacağız." dedi.

Altınköy Açık Hava Müzesi, ziyaretçilerine Anadolu'nun köy yaşantısını ve kültürünü yakından tanıma fırsatı sunarken, tadilat sonrası yenilenen yüzüyle daha da çekici bir hale gelecek. Müzenin tekrar ziyarete açılmasıyla birlikte, ziyaretçilerin tarihle iç içe keyifli bir deneyim yaşaması bekleniyor.

Tadilatın tamamlanmasıyla ilgili olarak belediye yetkilileri, güncel bilgilendirme ve ziyaret detayları için resmi sosyal medya hesapları ve belediye web sitesi üzerinden duyuruların yapılacağını belirtti.

Bu haber 343 kez okundu - Son Güncelleme: 10.05.2024 01:03:58

Yorumlar

Altınköy Açık Hava Müzesi Tadilatı Yakında Tamamlanıyor haberi ile ilgili yazılan yorumlar

Yorum
Altınköy ne zaman açılacak,bölge gençleri olarak tatillerde harçlıklarımız çıkıyordu lütfen açın artık.