Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Altındağ'da Yepyeni Bir Görünüm

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin talimatlarıyla, ilçedeki parklar yeniden canlanıyor. Bakımsız kalan tüm parklarda başlatılan bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları, Altındağ'ın yeşil alanlarını daha yaşanabilir hale getiriyor.

photo

Altındağ Belediyesi'nin önceliği, vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri düzenli ve temiz bir çevre oluşturmak. Bu doğrultuda belediye ekipleri, parklarda detaylı bakım, onarım, tadilat ve peyzaj çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Oyun alanlarının yenilenmesi, yabani otların temizlenmesi ve çim biçme gibi işlemler, parkların yeniden canlanmasını sağlıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, parklardaki bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili olarak, "Altındağ Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm parkları yeniliyoruz. Yeşil alanlara ve parklara verdiğimiz önem büyük. Parklarımızın temiz ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da parklardaki yenileme çalışmalarından memnuniyet duyuyor. Özellikle hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklar, Altındağlıların buluşma noktası haline geliyor. Ekipler, aynı zamanda mevsimlik çiçek dikimiyle de ilçenin estetiğine katkı sağlıyor. Altındağ Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarına devam edecek.

Bu haber 218 kez okundu - Son Güncelleme: 10.05.2024 01:27:59

Yorumlar

Altındağ'da Yepyeni Bir Görünüm haberi ile ilgili yazılan yorumlar

Yorum
Sayın Veysel bey emeğinize sağlık