Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, göreve hızlı bir başlangıç yaptı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, göreve hızlı bir başlangıç yaptı. Temizlik seferberliği için harekete geçen Başkan Tiryaki, eldivenlerini giyerek Altındağ'ı daha temiz bir yer haline getirmek için çalışmalara başladı.

photo

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı gençler ve vatandaşlarla birlikte temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Eldivenlerini takan ve poşetleri eline alan Başkan Veysel Tiryaki'ye, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altındağlı gençler ve vatandaşlar da destek verdi.

Geçmişte Altındağ'ın "Türkiye'nin en temiz ilçesi" unvanını taşıdığını hatırlatan Başkan Veysel Tiryaki, "Önceki dönemlerde, Altındağlı vatandaşlarımızla birlikte ilçemizi temiz tutma, çocuklarımıza doğru örnek olma ve temizlik bilinci kazandırma konularında büyük ilerlemeler kaydettik. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarıyla, verdiğimiz eğitim seminerleriyle ve Altındağlı vatandaşlarımızın işbirliğiyle pırıl pırıl bir Altındağ oluşturduk. Şimdi tekrar aynısını, hatta daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Tiryaki, "Hep söylediğimiz gibi, en iyi temizlik hiç kirletmemektir" diyerek temizlik bilincinin önemine vurgu yaptı.

Bu haber 1025 kez okundu - Son Güncelleme: 28.04.2024 20:02:47

Yorumlar

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, göreve hızlı bir başlangıç yaptı haberi ile ilgili yazılan yorumlar