Altındağ Haberleri | Altındağ Son dakika | Altındağ Haber | Ankara

Başkan Veysel Tiryaki'den Sporculara Gururlu Tebrik

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, milli sporcularımızın Avrupa Boks Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıları gururla tebrik etti.

photo

Türkiye'nin gururu Busenaz Sürmeneli'nin altın madalya kazanmasını özel bir vurguyla selamlayan Başkan Tiryaki, millet olarak sporcularımızın zaferlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Türkiye'nin bayrağını gururla dalgalandıran milli sporcuların başarılarının devamını dileyen Tiryaki, sporcularımızın gösterdikleri performansın ülke genelinde büyük bir sevinçle karşılandığını belirtti.

Altındağ Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini vurgulayan Başkan Tiryaki, milli sporcuların başarılarının Türkiye'nin adını uluslararası alanda daha da yücelttiğini dile getirdi. Altındağlıların, sporcularımızın zaferlerine gönülden sevinç ve destek verdiğini belirten Tiryaki, başarıların sadece sporcuların değil, tüm milletin ortak gururu olduğunu vurguladı.

Sporun ve sporcunun öneminin her zaman altını çizen Başkan Veysel Tiryaki, gençlerin sporla iç içe olmasının önemine de değindi. Gençlerin spora olan ilgisinin artması ve sporun yaygınlaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin sporu destekleyen projelerine devam edeceğini söyledi.

Başkan Veysel Tiryaki'nin, milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli başta olmak üzere, Avrupa Boks Şampiyonası'nda başarı elde eden tüm sporcuları gönülden tebrik ettiği vurgulanırken, Altındağlıların da bu başarıları gururla paylaştığına dikkat çekiliyor. Türkiye'nin spor alanındaki yükselişinin, birlik ve beraberlik içinde daha da ileriye taşınacağına olan inancın da altı çiziliyor.

Bu haber 786 kez okundu - Son Güncelleme: 28.04.2024 20:49:17

Yorumlar

Başkan Veysel Tiryaki'den Sporculara Gururlu Tebrik haberi ile ilgili yazılan yorumlar